Marraskuun viimeisenä viikonloppuna käytiin Jyväskylässä KV näyttelyissä. Vuokrattiin mökki läheltä Jyväskylää, yhdessä Pian, Bramin, Evan ja koirien kera. Pieneen mökkiin 43m2, mahtui hyvin 5henkeä ja 4koiraa ;)

Sopu tilaa antaa ja kerrankin emäntä+isäntä oli meihin varsin tyytyväisiä. Niin hyvin otettiin Pian Wixu (Soffahoffin Naurava Viikari) ja Evan Mira (Skywatch`s My Love Miracle).

Näyttely sujui keskinkertaisesti, EH:ta ja Milalle ERI sunnuntailta. Siihen se menestys jäi, tosin oli kyllä todella kova taso, upeita narttuja kehä täysi ;)

Lauantaina tuomari kirjoitti arvosteluun varsin mielenkiintoisen tekstin.. tosin emäntä oli jo tätä hieman etukäteen ennakoinut...
Tuomari siis totesi Milasta, että tytöllä selkä kipeänä, jonka takia ei halua juosta, sekä seisoo jalat rungon alla...
Ja lisäksi myös sanoi samaa minusta...

Mahtava juttu, tästä emäntä sitten jutteli Anun kanssa ja tulivat lopputulokseen että me molemmat, Mila ja minä lähdemme hierontaan!
Ensimmäinen kerta olikin jo heti seuraavalla viikolla, ja aaah... se oli ihanaa. Hieroja osasi heti kertoa mikä paikka oli jumissa ja miten raajojen tulisi liikkua. Uskokaa tai älkää, se yksinkin kerta auttoi ja seisoessa asentoni parani heti!
Saimme myös kotiin ohjeet venyttelyyn, ja joka päivä ahkerasti ollaan lenkkien jälkeen venytelty :) Muutama kerta putkeen tulee nyt käytyä ja sitten tasasesti "ylläpitona" :) Huomenna taas...