Hämeenlinnassa siis pistäydyimme kehässä pyörimässä... tulokset  arvosteluineen:

Indi AVO EH 4

Hyvärunkoinen ja luustoinen. Hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää, kuono ja purenta. Otsapenger selvempi ja posket kuivemmat. Hyvä korvien koko. Jäntevässä kunnossa. Hyvä eturinta. Olkavarret voisi olla viistommat. Vahvat käpälät. Hyvät takakulmaukset. Kantaa häntänsä hyvin. Liikkuu jäykästi takaa. Sivusta sopivassa askelpituudessa. Erinomainen karvan laatu. Valkoinen rintamerkki. Nokiset värimerkit.

Mila PEK 2

Hyväluustoinen ja runkoinen narttupentu, jolla hyvät mittasuhteet, mutta jyrkkä lantio lyhentää koiraa ja takaraajat jäävät rungon alle seistessä ja liikkeessä. Erinomainen pään muoto täyteläinen kuono. Vahva purenta, tummat silmät. Riittävä kaula, etukulmat voisi olla paremmat. Erinomainen karvan laatu. Kauniit sopivan kokoiset värimerkit. Käyttää häntäänsä liikkeessä hyvin. Liikkeet saa vakiintua ja tehostua iän myötä.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Noh, tulokset eivät ehkä ole parhaimmasta päästä emäntä kuitenkin niihin tyytyväinen, halli oli todella äänekäs ( kaikki äänet kantautuivat) ja lattia liukas. Sen takia minäkin kehässä sipsuttelin niin sillä olin liukastua muutaman kerran nurin... Tuomari oli hirmuisen mukava nainen, tosin kovin tiukka, ERI-arvosteluja ei montaa tuossa näyttelyssä nartuille tullut :) Kaiken kaikkiaan ihan mukava kokemus, mutta ei vedä vertoja hyvän saan ulkoilma näyttelyille ;)

Tässä nyt sitten jäämme odottelemaan tulevaa koitosta Messukeskuksessa, siihen asti saamme elää kuin koirat pellossa - ja tehdä niitä asioista mistä tälläinen perushoffi tykkää :)