Kesä vierähti ohitse ja syksy saapui. Oikein mitään kummallista ei ole päässyt tapahtumaan - rauhallista ja rauhatonta eloa 2 hoffin perheessä.

Mila on jo iso tyttö, ja oikein hienosti ja fiksusti osaa noin 90% ajastaan olla, tosin se loppu 10% onkin sitten ihan kauheaa riiviömäistä uhittelua :) Syödään isännän silmälaseja, emännän alusvaatteita, aamuisin tehdään kaikkea pahaa että saadaa omistajat sängystä ylös - ulkona riekutaan ja uhitellaan kaikille...  ja seuraavassa hetkessä ollaankin taas enkeleitä.

Minä taas, karvat ovat pitkän odotuksen jälkeen kasvaneet takaisin, josta johtuen menemmekin 24.10 näyttelyyn Hämeenlinnaan siis minä ja Mila, katsotaan miten käy. Messariinkin kertoi ilmoittaneensa, vielä ei tietoa menemmekö myös PMV-09 näyttelyyn, huh ei se emäntä paljoa ujostele kun suoraan noin isoihin näyttelyihin hyökkää :)

Emäntä käytti minut myös silmätutkimuksessa, ja se "pelottava" lääkärisetä kertoi 55€ edestä emännälle että silmäni ovat kunnossa, eli siis ihan priima-katse ;)

Syksy onkin ollut ihanaa aikaa, olemme käyneet Milan kanssa metsälenkeillä ja päässeet emännän kanssa ratsastelemaan, ja pinkomaan hevosen kanssa sänkkäreillä, se on hienoa - vauhtia riittää :)

 

Ihan jopa varsinaisen poseeraus kuvankin se emäntä meistä sai - tosin sekin vaati n. 10min istuttelua makuuttelua namppoja ja hermojen kiristelyä - tässä sitten loppu tulos on :

Noh, taidan palata asiaan kun näyttely Hämeenlinnassa on ohitse, kertoilen sitten tuloksia.

Nähdään taas!