Ihanaa että lunta on satanut oikeastaan joka puolelle Suomea! Me olemme Milan kanssa saaneet tuolla hangessa peuhata paljon - ja hauskaa se onkin. Ette usko kuinka mahtavaa on tuota kakrua pyöritellä lumikasoissa ja hangissa ;) ja se miltä tyttö näyttää kun se hangesta nousee :D lunta naama täys :)

Kotona saa rauhaksiin sitten nukkua ja odotella tuota joulua. Aamupäivästä emäntäkin nosti kinkun pöydälle lämpiämään - jotta se menisi sitten yöksi uuniin. Minä kyllä jaan mielipiteitä siitä, tarvitseeko sitä edes paistaa. Tasaisesti käyn nuuskuttelemassa sitä ihanaa kinkun tuoksua - pystyyköhän yöllä nukkumaan kun se kinkku uunissa on, vai pitääkö ottaa yksi vahtivuoro, ettei kinkku vain uunista karkaa? ;)

Perheen päät ovat häslänneet joulusiivouksen parissa, Mila taas yrittänyt sotkea sitä mukaa lisää kun nuo ovat saaneet siivota. Minä taas tyydyn pelkän imurin väistelyyn.

Ainiin, pieni muotoinen pentutapaaminenkin oli, tosin itse en sinne mukaan juoksujen takia päässyt. Mutta Mila-tyttönen kävi tervehtimässä Lukaa (Masculino) ja Raksua (Maranello). Vou, kuulemma komeita poikia ovat. Luka varsinkin kasvanut iiisoksi, Raksu tainnut pienehkön kokonsa periä ja muutenkin muistutti hirmuisesti minua. Peppu heilui samanlailla kun iloisia ollaan ;)

Pikkuisesta Maxistakin kuulin pitkästä aikaa, kuulemma voi hyvin leikkauksen jälkeen. Pirteä ja hyväntuulinen on :)

Zerosta ja Afrista taasen ei ole kuulunut mitään hetkeen, josko hekin ehkä joulun jälkeen kertoilisivat kuulumisia :)

Nyt jään odottelemaan huomista, joulua - ja kaikkia ihania joululahjoja jotka tuoksuvat paketeissa ;)