Hei vaan taas kaikki rakkaat ihmeiset ja koiruudet. Aika on pentujen kanssa touhuillessa vierähtänyt niin reippaasti eteenpäin että viimeisestä kirjoituksestakin on jo hirmuisen pitkä aika.

Noh, minulle kuuluu hyvää, jos ei lasketa pientä ripulia, joka vaivaa koska kuulemma saatan omistaa stressivatsan, onneksi tämä ei ole aikaisemmin tullut ilmi, ja tästä johtuen olen aika lailla laihtunut. Pienet tai suuret pennut (miten sen nyt tahtoo sanoa) vievät kyllä minusta kaikki voimat mitkä irti lähtee. Onneksi kuitenkin kasvattaja erityisesti panostaa ruokintaani, joten mahani kyllä tuntuu täydeltä usein, saan moooonta ateriaa päivässä, mikä on parasta taas pitkästä aikaa.

Emäntä ja isäntä käyvät ahkerasti minua katsomassa täällä kasvattajalla, kova ikävä minulla heitä onkin. Olen useasti yrittänyt lenkeillä hiipiä emännän autolle, jos ne vaikka jo veisivät minut kotiin, ja eilen yritin pentuilmeellä saada niitä ottamaan minut mukaan lähtiessään.. en ihan siinä onnistunut. Toisaalta tiedän että vielä muutamisen viikon ajan täytyy yrittää jaksaa olla pentujen kanssa.

Niin pennut, ne kasvavat hirrrrmu vauhtia. Muistan kun ne syntyivät, painoivat pikkaiset vain 500-600g, ja nyt 3vkon päästä useimmat ovat jo 2kg! Ja nyt jo ne pienet kiusankappaleet Silmänisku yrittävät pystybaarista juoda maitoa. Eikai tää nyt vielä oo täyden palvelun maitobaari? Pusu

Simmut toisilla aukesivat n.2vkon iässä, nyt ne vasta suloisia rakkaat pennut ovatkin kun katsovat pikkaisilla nappisilmillään. Hampaat ovat tässä muutaman päivän sisään puhkeilleet, ja arvatkaa kuinka siitä tykkään kun ne nyt nisille kiipeävät. Auts!

Eilen illalla emäntä ja kasvattaja leikkailivat pennuilta kynsiä, uskomattomat voimat niissä pienissä onkin, ja miten ne venkuroivat leikatessa. En voinut muuta kun kuunnella sitä vikinää ja kiljuntaa, ja katsoa niitä hölmistyneenä .... se vain kuuluu niiden pienien koiranpentujen elämään, siitä kun ei koskaan eroon pääse.

Emäntä lupaili tänään illasta lisäillä kuvia pennuista, oli kuulemma taas keksinyt uuden gallerian, ilmeisesti sellaisen version minne saa pennuista myös videoita Hymy