Tämän vuoden viimeisessä ryhmänäyttelyssä Hämeenlinnassa pyörähdimme 9pvä.

Me Mila tytsyn kanssa pärjättiin toosi hyvin. Päästiin jopa testaamaan uutta kevythäkkiä - ja siihen ainakin minä tykästyin kun sai hermoaan lepuuttaa kehien välillä :)

Hämeenlinna 9.10.2010

Tuomari Andras Polgar, Tsekki

Indi AVO ERI1 PN2 VARA-SERT

"Viehättävä keskikokoinen narttu. Erittäin hyvä ruumiinrakenne. Mukava pää. Elegantti kaula. Hyvä ylälinja. Hyvä etuosa. Mukava liikkuja. Mukava luonne."

Mila NUO ERI2

" Keskikokoinen narttu. Oikeanlainen mutta ei lihaksikas. Pää korrekti mutta pieni. Mukava ylälinja. Pieni rintakehä. Oikeanlainen etuosa. Mukava liikkuja."

 

Jotain ikävääkin jos jotain mukavaa. Metsissä ollaan päästy nyt syksyn viileydessä painelemaan ihan urakalla - emäntä on aamuisin ennen töihin lähtöä meidät päästänyt pinkomaan turhaa energiaa pois. Ja no... Mila sitten tosiaan menee sitä vauhtia että alta pois risut ja männynkävyt. Ja jos vauhtia on n.100km/h liikaa niin haavereitakin sattuu... Mila satutti tassunsa ja joutui remmilenkille. Viikko remmissä ja uudestaan pääsi juoksemaan ja tällä kertaa oksa osui suoraan päähän - silmäkulmassa vekki. Tässä vaiheessa emäntä jo alkoi harkitsemaan Milan pehmustamista ja pyöreeseen pehmustettuun koppiin laittamista...

Ontuminen kuitenkin palasi takas, ja aina levosta lähtiessä tyttö ontui, joten eläinlääkäri reissuhan se oli taas. Diagnoosina polven revähdys - jos ei kipulääkityksellä ja levolla mene ohitse - kuvauksiin ja varmistetaan ettei ole nivelrikkoa. Eläinlääkärikin naureskeli että hovawart juniorilla varmasti löytyy vauhtia, ja totesi että hovawartit ovat muutenkin niin hirmuisen "rajuja" leikeissään :D

No nyt Mila sai alkuun sairaslomaa 4vkoa! Hiio hei - arvatkaa alkaako kohta emännän ja isännän sisustus mennä uusiksi, ja vasta ollaan vajaa viikko rauhaksiin oltu :D Ei riitä kongit, maitopurkit, namien etsinnät yms. vaan likassa on niin paljon virtaa että hyppii kohta seinille.

Meille tänne maalle satoi jo ensilumikin, eräällä iltalenkillä saatiin tapsutella puhtaalla valkealla lumella.. se oli kivaa :)

Viimeisinpiä poseerauksia syksyn auringossa :

1287243417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1287243488_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja yhteiskuva loppuun :

1287243802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ratkiriemukasta syksyn jatkoa jokaiselle ;)

 

Muistattehan käydä vilkuilemassa kuvia täältä :

http://indica.kuvat.fi/kuvat/