Kesä tuli ja kärpäset sen mukana. Ollaankin nyt kierrelty melkein joka viikonloppu jossain näyttelyssä, emäntä on ihan tohkeissaan, isäntä ei ehkä niinkään ;)

Iitissä käytiin ryhmiksessä, Järvenpäässä KV:ssä ja Jämsässä ryhmiksessä mökkiviikonlopun päätteeksi. Iitistä pokkasin ensimmäisen SERTIN ja olin ROP! Wautsi vau! Emäntä oli ihan tohkeissaan seuraavat 2pvää :)

Iitti 29.5 Ryhmä

Tuomari Taina Nygård

Soffahoffin Mistral JUK1 EH

1v merkkivärinen varsin sujuvalla askelpituudella liikkuva narttu, jolla erinomaiset mittasuhteet. Alaleuka voisi olla voimakkaampi, vielä kevyt pää. Hyvä ilme. Lupaava rintakehä ja eturinta. Hieman litteät käpälät. Sopiva raajaluusto. Hyvät takakulmaukset. Kaunis ylälinja ja lantio. Erinomainen lihaskunto. Varsin tasapainoinen kokonaisuus, tarvitsee vain aikaa.

Soffahoffin Indica AVO1 ERI1 SERT ROP

Hyvät mittasuhteet. Hieman pieni pää suhteessa runkoon. Niukka otsapenger. Kevyt alaleuka. Raajaluusto kokoon riittävä. Hieman köyhä eturinta. Hyvät takakulmaukset, niukat etukulmaukset. Kääntää liikkeessä kyynärpäitä ulos. Hyvät sivuliikkeet. Tiiviissä hyvässä kunnossa, mutta karva kesäkunnossa.

1278423557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Järvenpää KV 30.5

Tuomari Janez Plestenjak, Slovenia

Mila JUN EH1

Hyväntyyppinen. Hieno turkki ja väri. Pää voisi olla hieman pidempi. Hyvä purenta, kauniit silmät ja korvat. Hyvä kaula. Hieman kupeara selkälinja. Forelegs a bit "east-west". Vähän "iloinen" häntä, mutta tasainen narttu. Mukava luonne.

Indi AVO EH4

4vuotias. Hyvän kokoinen. Hyvä luusto. Vankka turkki ja väri. Hieman lyhyt pää. Hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä selkälinja. Pitkät askeleet. Forelegs a bit "east-west".

Saapi suomentaa jos joku osaa sanoa mitä tuomari noilla lauseilla hakenut? ;)

 

Jämsä ryhmä 6.6

Tuomari Orietta Zilli, Italia

Indi AVO ERI2 PN3

4vuotias narttu. Hyvä turkki. Tyypillinen pää. Oikea purenta. Ruskea silmät ja hyvä kuono. Hyvä ylä- ja alalinja, kulmaukset, jalat ja häntä. Vapaa ja hyvä liike.