Huppista keikkaa, nyt voi todella sanoa näyttely kärpäsen purreen minua ja emäntääni, sillä marraskuisena perjantaina aloitimme matkan kohti Viroa ja näyttelyitä ;)

Kaikkihan alkujaan lähti siitä, kun Retun "Stelmo`s Folek" omistaja Anu soitti kesällä emännälle ja ehdotti että josko lähdettäisiin Viroon näyttelyyn.. noh, ei kauaa emäntä miettinyt vaan oli heti innoissaan mukana.

Perjantaina isäntä kuskasi kesken työpäivän minut ja emännän Tallinkin terminaaliin, jossa matkakaveri Retu&Anu ja Heidi&Unto odottivat. Siinä sitten pakattiin tavarat bussiin, ja myös minut. Huh, alkuun tuntui että reissu ei voi mennä putkeen, se haukunta ja ahtaus meinasi vähän saada minut paniikkiin.. mutta onneksi nameilla siitäkin selvittiin ;) Sitten emäntä jätti minut bussiin ja bussi ajoikin laivaan. Matkalla oli pientä keinuntaa, mutta minähän selvisin siitä oikein hyvin. Seuraavan kerran sitten pääsinkin ulkoilmaan Virossa! Ensimmäinen kerta vieraalla maaperällä :D

Siitä jatkoimme matkaa (2h) hotellille Tarttooseen, saavuttuamme hotellille olikin taas uusi testi edessä. Yöpyminen Retun kanssa samassa huoneessa ;) Noh, alkuunhan meillä oli pientä hippasta Retun kanssa, mutta hetken kuluttua jo otettiinkin rauhaksiin. Eli siis yöt sujuivat erittäin hyvin samassa huoneessa.

Aamulla kello huusi taas ennen seitsemää Huuto toisaalta onneksi olen jo kotona mokomaan rytmiin tottunut -> aamuthan menevät niin että saan ruuan kuppiin - syön - nukun lisää - käyn pihalla - ja nukun lisää Silmänisku joten ei ollut ongelma eikä mikään taas hypätä bussiin torkuille.

Matka kävikin kohti messukeskusta ja näyttelyä! Paikan päällä oli koiria reippahasti, ja tilat olivat todella minimaaliset. Jotenkuten kuitenkin emäntä sai Anun & Heidin avustuksella kevythäkit paikoilleen ja pääsin sinne rauhoittumaan.

Kehässä oli lauantaina hoffeja 8kpl. Muiden sijoituksia en muista, mutta vaalean punaiset nauhat lykättiin minulle ja Retulle. Retusta tuli heti PU1, sai sertin ja cacibin! Minä taas jouduin kisaamaan 2muun nartun kanssa PN-sijoituksesta, ja arvatkaas mitä.. Tuo Krotialainen tuomari sijoitti minut PN1:seksi!!! Tästähän minulle irtosi SERTi ja CACIB, VAU!

Tämähän tarkoitti sitä että ROP-kehässä pyörittiin Retun kanssa! Olisiko voinut paremmin mennäkkään ;) Loppujen lopuksi minusta tuli ROP ja Retusta VSP. Mahtavaa!

Sitten alkoikin odottelu, sillä vielä oli edessä ryhmäkehät... tosin vaikka esiinnyinkin upeasti siellä isolla näyttämöllä ei sijoituksia enään ryhmistä tullut. Toisaalta tuo sertin ja cacibin saaminen oli aivan riittävä palkinto matkasta!

Sunnuntaina kehässä oli 5hoffia, ja omalta kohdaltani se ei mennyt putkeen. Suomalainen Elina Haapaniemi tykkäsi kyllä kovin minusta, mutta ei pomppu-päivästäni, en oikein saanut tassuja kulkemaan ravissa ja sehän meni sitten laukkakisaksi Kieli ulkona Eli EH1.

Sunnuntaina Retu vielä oli ROP PU1 sert cacib, HIRMUISESTI ONNEA RETULLE! Nyt o 3sertiä Virosta kasassa Silmänisku

Reissu kaikkiaan sujui niin hyvin, että ajatuksissa siinää matka johonkin uuteen paikkaan jo.. Venäjä, Latvia tai Liettua, saas nähdä kuinka käy Nauru Suuren suuret kiitokset matkaseuralle se oli mukavaa, ja heilutellaan neniä kun törmätään Silmänisku

 

Tässä vielä arvostelut kummaltakin päivältä

Indi ROP PN1 SERT CACIB tuomari Niksa Lemo, Kroatia 6.11.2010 Viro, Tartto KV

"Erinomainen koko, mukava kokonaisuus, erinomainen tyyppi, hyvät kulmat, erinomainen turkki ja pigmentti. Erittäin mukava liikunta."

Indi EH1 tuomari Elina Haapaniemi 7.11.2010 Viro, Tartto KV

"4,5 vuotias narttu, musta ruskein merkein. Erittäin miellyttävä tyyppi, feminiininen. Erittäin hyvä pää, silmät ja ilme. Oikea purenta, vahva runko, riittävät etukulmaukset. Kaunis kiiltävä turkki, on laatua mutta ... "

Lopun suomennos on hankalaa, mutta antoi ymmärtää että liike ei ollut hyvää, ja esiintyminen ei ollut riittävää...

No mutta, seuraava näytelmä on sitten Turku KV, ja katsotaan mennäänkö myös Lahden ryhmikseen, emäntä nyt odottelee josko me Milan kanssa saataisiin talvikarva kuosiin Yllättynyt


Tässä vielä poseeraus kuva ruusukkeiden ja pokaalin kera..

1290709321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e