Perjantai iltana emäntä tuli katsomaan minua ja pentujani kasvattajalle, siinä sitten istuskeltuaan ja oleskeltuaan sai kuulla kasvattajalta että saisi viedä minut jo kotio. Siitähän vasta riemu ratkesi, ainakin emännällä, se näytti olevansa onnensa kukkuloilla, huijasi vielä puhelimessa isäntääkin että en olisi tulossa kotiin. Noh kotiin päästyäni hiippailin koko asunnon läpi, ensin luulin ettei isäntä olekkaan kotona kunnes löysinkin hänet työhuoneesta, isännän ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, lisäksi piti minun tutkia joka ikinen huone läpikotaisin, sillä haistoin että meillä oli vieraita ollut, tuoksuista tosin päättelin kylässä käyneen mummini Pihkan.

Sain siis nukkua rauhassa ja tyytyväisenä koko yön, ja sen käytinkin mahdollisimman hyvin hyväkseni, tuhisin tyytyväisenä aamuun asti.

Aamulla lähdin emännän kanssa tallille, ja pääsin jopa mukaan lenkille, oli todella lämpöistä, en olekkaan huomannut miten nopeasti kevät on tullut. Kuntoni on kyllä todella paljon laskenut, sillä en meinannut jaksaa sitä normaalia lenkkiä edes Päättämätön Onneksi nyt minulla on aikaa nostaa sitä, vaikka ihan vaan kotona leikkiessä.

Illasta kun oltiin kotosalla istuskeltu pakkasivat emäntä ja isäntä minut autoon, matkalla sitten tajusin mihin suuntaamme, kasvattajan luokse tietenkin! Sain nähdä viimeisen kerran kaikki 6pentua kasassa, ja opettaa vielä viimeiset käytöskoulun alkeet niille. Ilta kuluikin sutjakasti ja kun lähdön hetki koitti tajusin että pieni Mistral lähtee mukaamme. En nähnyt siinä mitään huonoa asiaa vaan päin vastoin olin innoissani. Matkan alussa pieni Mila istui emännän sylissä, mutta alkoi hieman hermostua jolloin emäntä nosti Milan takakonttiin kanssani. Matka sujui siis ongelmitta ja kotona Mila reippaana tyttönä tutki kaikki huoneet heti.

Ensimmäinen yö meni ihan hyvin, Mila koitti yön aikana useamman kerran hakeutua viereeni, en tosin ollut varma tuliko nisää hakemaan vai läheisyyttä, joten joka kerta pomppasin ylös. Josta seurasi Milan pieni piippaaminen, jonka rauhoittamisen jätinkin emännälle ja isännälle.

Aamu tuli, ja päivä meni, Mila hienosti leikkii kanssani pihalla, ja myös pissat ja kakat ovat aika pitkälti ulos tulleet. Kiitos tästä reippaiden omistajien jotka koko ajan Milaa pihalle nostelevat. Ollaan leikitty ihan hurjan paljon Milan kanssa, ja se on ollut ihanaa.

Vielä kasvattajalle jäi 5pentua, mutta tulevan viikon aikana niistä suurin osa löytää tiensä omiin koteihinsa. Sitten seuraavan kerran tapaammekin pentutapaamisessa.